Het jaar 2011: Ontwikkeling van scholen

Het jaar 2011: Ontwikkeling van scholen

“In 2011 is er enige terughoudendheid te bespeuren bij onze aandeelhouders bij het doen van grote investeringen. Dat geeft ons de kans om onze diensten ook aan andere opdrachtgevers aan te bieden. Een mooie opdracht is het projectmanagement voor de nieuwbouw van de school CWS Bestevaêr in Vlissingen. Onze opdrachtgevers ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaak, is daarbij ons uitgangspunt. De ontwikkeling van scholen is sowieso een belangrijke pijler voor Marsaki. We hebben alle expertise in huis die nodig is om te zorgen dat men de school krijgt die men verwacht en niemand tijdens de realisatie en oplevering voor verrassingen komt te staan. De oplevering van Het Kroonjuweel in Oost-Souburg en van de open wijkschool De Combinatie in Vlissingen zijn daarvan treffende voorbeelden.”

– Ruud de Baar

Highlights van 2011

Wat gebeurde er nog meer in 2011?

  • Onze collega Stefan ondervindt dat rubberlaarzen niet het meest geschikte schoeisel is in het Verdronken Land van Saeftinghe.
  • Osama bin Laden, de leider van de terroristische organisatie Al Qaida, is gedood door het Amerikaanse leger.
  • In Londen vindt het huwelijk van William en Kate plaats.
  • Japan wordt getroffen door een tsunami, waarbij ook de kerncentrale van Fukushima wordt beschadigd.

Vooruitblik naar 2012...

2012 wordt een bijzonder heftig jaar voor de organisatie van Marsaki. Niet alleen op het gebied van onze dienstverlening, maar zeker ook voor onze werkorganisatie.