Image Alt

Duurzaamheidsadvies

Marsaki is specialist op het gebied van duurzaam bouwen en verbouwen. Zo ontwikkelden wij de eerste klimaatneutrale straat van Nederland in Grijpskerke, maar ook maakten we als eerste van Nederland gebruik van een ijsbuffersysteem voor de verwarming en koeling van woningen en appartementen. Het gaat bij duurzaam bouwen niet alleen om energiebesparing, maar ook om een duurzaam gebruik van materialen, een gezond binnenmilieu en vooral ook om prettige en leefbare huizen, gebouwen, wijken en steden.

Naast nieuwbouw is verduurzaming van bestaand vastgoed volop in ontwikkeling en ook op dat gebied heeft Marsaki zich gespecialiseerd. Wij hebben alle kennis in huis om duurzame maatregelen door te rekenen in de exploitatie, zowel voor de gebouweigenaar als de gebruiker. Het gaat immers om mens en milieu, maar zeker ook over exploitatiekosten en woonlasten. We zijn er van overtuigd dat duurzame gebouwen op termijn ook zullen renderen.

Lees hier meer over het thema ‘verduurzamen’.

Bekijk referenties:

Platform Energiek Zeeland

Duurzaamheidscoach bedrijven, Goes

Gemeentehuis Noord-Beveland, Wissenkerke

"Marsaki heeft ons een goed en praktisch bruikbaar advies gegeven over de toekomst van ons gebouw op korte en lange termijn. Zij zijn in staat om ook aan mensen die niet ingevoerd zijn in techniek en installaties duidelijk uit te leggen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en denken mee hoe dit op een kostenbewuste manier kan worden opgepakt."

M. Noordhoek|

SMWO

"Als regie gemeente maken wij vaak gebruik van de vastgoedexpertise van Marsaki. Een gestructureerde aanpak gebaseerd op veel kennis van vastgoed en beheer, zorgt voor goede voorstellen. Dit ontzorgt en geeft vertrouwen!"

J. Krijger|

Gemeente Noord-Beveland

"Marsaki heeft kennis van de 'corporatiewereld'. Zij begrijpen daarom wat je bedoelt met betaalbaar bouwen voor de primaire doelgroep!"

P. de Vos|

Woningbouwvereniging Arnemuiden

"Wij als klein bestuur van VvE De Spinne zijn blij met Marsaki Vastgoedbeheer, voor hun deskundige ondersteuning en prettige samenwerking."

J. de Feijter|

VvE De Spinne, Goes

"Een eigen contactpersoon, oplossingsgericht meedenken en korte communicatielijnen."

A. Groeneveld|

VvE Amaliahof, Wissenkerke

"De ervaring die wij hebben is dat Marsaki herstructureringsopgaven ‘echt’ integraal aanstuurt met zeer betrokken medewerkers. Ook het omgevingsmanagement is met de introductie van de Bouwapp uitstekend op orde. Het accent bij herstructureringsopgaven ligt meer bij het proces- en informatiemanagement dan bij het realiseren van woningen. Marsaki slaagt hier uitstekend in!"

R. de Jonge|

Beveland Wonen

"Marsaki levert goede service, korte lijnen en hulp waar nodig. Het belang van onze VvE staat bij hen voorop."

R. Romijn|

VvE Bastion, Hansweert

"Zeeuwind heeft het werkwoord ‘doen’ hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij graag samen met Marsaki. Marsaki koppelt echte passie voor verduurzaming aan vernieuwende en praktisch uitvoerbare initiatieven. Dan heb je bij ons een streepje voor."

T. Baars|

Zeeuwind

"Samenwerken met Marsaki is professioneel samenwerken aan een thuis voor bewoners."

R. Luiten|

Stichting Serviceflats Zeeland

"Wij maken gebruik van de kennis en ervaring van Marsaki (al sinds de oprichting) om ons woningbezit te vernieuwen en te verduurzamen. Vaak vanaf het intiatief van een project tot en met de oplevering. Wij ervaren Marsaki als een zeer betrokken en flexibele partij om onze doelstellingen te realiseren."

W. Dircken|

Beveland Wonen

"Voor de realisatie van onze nieuwbouw en herstructurering voorziet Marsaki ons op een vakkundige en flexibele wijze van advies en helpt ons bij de verduurzaming van onze woningen."

C. Mol|

Woningstichting Woensdrecht

"Naast de ontwikkeling en realisatie van het vastgoed neemt Marsaki ook de afstemming met interne afdelingen van onze organisatie voor haar rekening. Hierdoor zijn huidige en nieuwe huurders tijdig geïnformeerd wat van zeer groot belang is."

R. de Jonge|

Beveland Wonen

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van bestaand vastgoed, of heeft u plannen voor duurzame nieuwbouw?

Neem gerust contact op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden!