Image Alt

Vastgoedadvies

Er komt een moment dat uw vastgoed het einde van haar technische, economische of functionele levensduur bereikt. Op dat moment moet u keuzes maken; ga ik het vastgoed renoveren of herbestemmen, wellicht verkopen of vervangen door nieuwbouw? Bij het maken van deze keuzes is Marsaki de aangewezen adviseur. Op basis van goed doordachte methodieken kunt u die keuzes weloverwogen maken.

Draagt uw vastgoed bij aan de strategische doelstellingen van uw organisatie? Op welke wijze kunt u met uw vastgoedportefeuille inspelen op ontwikkelingen in de markt en de samenleving? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden is een doordachte visie nodig die wordt vertaald in uw vastgoedstrategie. Marsaki kan u adviseren en begeleiden bij het opstellen van die strategie.

Op basis van uw vastgoedstrategie of een concrete casus vertalen onze professionals uw eisen en wensen met betrekking tot nieuwbouw, renovatie of vastgoedherstructurering in een concreet programma. Het definiëren van heldere en meetbare randvoorwaarden vooraf voorkomt verrassingen tijdens de ontwikkeling en realisatie van de plannen.

Bekijk referenties:

Moolhoek huurwoningen, Kapelle

Noordstraat, Bruinisse

Friesestraat, Wolphaartsdijk

“Door het uitbesteden van de voor- en eindopleveringen van Jazzboog fase 10C aan Marsaki stelden wij een onafhankelijke partij aan welke de kopers bij de hand nam door hun woning. Zowel de kopers als wijzelf hebben de samenwerking met Marsaki als zeer prettig ervaren. De geleverde kwaliteit i.c.m. een fijne afstemming en communicatie gaven een meerwaarde aan de opleveringen dit project.”

C. Schroevers|

Bouwgroep Peters

"Met een kritische en deskundige blik heeft Marsaki de eindcontrole op de woningen uitgevoerd en daarbij voor ons en onze kopers de bouwer alert gehouden. Door niet alleen kritisch te kijken maar ook mee te denken over oplossingen heeft Marsaki bijgedragen aan een duidelijke verhoging van de bouwkwaliteit die zichtbaar is in het eindresultaat."

D. van Schaik|

Dormio Group

“Voor onze opgave in het Totaalplan Binnenstad Terneuzen willen wij, als Clavis, een belangrijke bijdrage en rol spelen. Marsaki ondersteunt én ontzorgt ons met haar kennis en kunde optimaal in het realiseren van onze ambitie voor deze belangrijke opgave, namelijk ‘Clavis werkt aan woongeluk’ zeker ook voor de bewoners van de Binnenstad!”

R. Karel|

Clavis

“We werken al jaren prettig samen met Marsaki om onze woningbouw- en verduurzamingsopgave te realiseren. De projectmanagers en toezichthouders zijn deskundig en voor kortere of langere tijd inzetbaar in alle fasen van het projectenproces: van initiatief tot oplevering."

W. Vlierhuis|

Woongoed Middelburg

“Als woningcorporatie willen wij zoveel als mogelijk vanuit regie werken. Hierbij is het belangrijk dat je een partner hebt die kennis, vertrouwen en professionaliteit hoog in het vaandel hebben zitten. Zo kunnen wij optimaal ontzorgt worden kunnen wij ons blijven focussen op de woningkwaliteit van ons bezit. Voor diverse projecten heb ik dit reeds mogen ervaren met Marsaki en ik hoop dan ook dat er nog velen mogen volgen.”

V. Chamroe|

Beveland Wonen

“Om grip te houden op onze dagelijkse uitdagingen binnen ons veelzijdige en complexe vastgoedbestand, werken wij graag intensief samen met PMB Marsaki. Door gebruik te maken van de aanwezige kennis en expertise op het gebied van vastgoed & projectmanagement, en samen te werken aan onze strategische huisvestingsvisie en duurzame meerjarenonderhoudsplannen, beperken we onze risico’s en verbeteren we onze efficiëntie. Hiermee ontwikkelen we ons verder naar de professionele dienst welke we willen zijn.”

M. Rouw|

Emergis

"Als regie gemeente maken wij vaak gebruik van de vastgoedexpertise van Marsaki. Een gestructureerde aanpak gebaseerd op veel kennis van vastgoed en beheer, zorgt voor goede voorstellen. Dit ontzorgt en geeft vertrouwen!"

J. Krijger|

Gemeente Noord-Beveland

"Marsaki heeft kennis van de 'corporatiewereld'. Zij begrijpen daarom wat je bedoelt met betaalbaar bouwen voor de primaire doelgroep!"

P. de Vos|

Woningbouwvereniging Arnemuiden

"Wij als klein bestuur van VvE De Spinne zijn blij met Marsaki Vastgoedbeheer, voor hun deskundige ondersteuning en prettige samenwerking."

J. de Feijter|

VvE De Spinne, Goes

"Een eigen contactpersoon, oplossingsgericht meedenken en korte communicatielijnen."

A. Groeneveld|

VvE Amaliahof, Wissenkerke

"De ervaring die wij hebben is dat Marsaki herstructureringsopgaven ‘echt’ integraal aanstuurt met zeer betrokken medewerkers. Ook het omgevingsmanagement is met de introductie van de Bouwapp uitstekend op orde. Het accent bij herstructureringsopgaven ligt meer bij het proces- en informatiemanagement dan bij het realiseren van woningen. Marsaki slaagt hier uitstekend in!"

R. de Jonge|

Beveland Wonen

"Marsaki levert goede service, korte lijnen en hulp waar nodig. Het belang van onze VvE staat bij hen voorop."

R. Romijn|

VvE Bastion, Hansweert

"Zeeuwind heeft het werkwoord ‘doen’ hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij graag samen met Marsaki. Marsaki koppelt echte passie voor verduurzaming aan vernieuwende en praktisch uitvoerbare initiatieven. Dan heb je bij ons een streepje voor."

T. Baars|

Zeeuwind

"Samenwerken met Marsaki is professioneel samenwerken aan een thuis voor bewoners."

R. Luiten|

Stichting Serviceflats Zeeland

"Wij maken gebruik van de kennis en ervaring van Marsaki (al sinds de oprichting) om ons woningbezit te vernieuwen en te verduurzamen. Vaak vanaf het intiatief van een project tot en met de oplevering. Wij ervaren Marsaki als een zeer betrokken en flexibele partij om onze doelstellingen te realiseren."

W. Dircken|

Beveland Wonen

"Voor de realisatie van onze nieuwbouw en herstructurering voorziet Marsaki ons op een vakkundige en flexibele wijze van advies en helpt ons bij de verduurzaming van onze woningen."

C. Mol|

Woningstichting Woensdrecht

"Naast de ontwikkeling en realisatie van het vastgoed neemt Marsaki ook de afstemming met interne afdelingen van onze organisatie voor haar rekening. Hierdoor zijn huidige en nieuwe huurders tijdig geïnformeerd wat van zeer groot belang is."

R. de Jonge|

Beveland Wonen

Staat u voor een vastgoedopgave waarbij u advies nodig heeft?

Neem gerust contact op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden!