Image Alt

Verduurzamen

Wanneer het op verduurzamen van vastgoed aankomt zijn de mogelijkheden enorm. Belangrijk is dat het duurzaamheidsadvies inhaakt op eventueel gepland onderhoud of problemen en en ongemakken die m.b.t. het gebouw worden ervaren, zodat werkzaamheden waar mogelijk gecombineerd kunnen worden. Daarnaast moet ook duidelijk worden welke kosten hiermee gemoeid zijn om duidelijk inzicht te geven in financiële consequenties.

Marsaki ondersteunt en adviseert organisaties bij de verbetering en verduurzaming van zowel woningen als niet-woningen. Denk hierbij aan VvE’s, woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen, overheidsinstanties maar ook aan commercieel vastgoed. Het doel van duurzaamheidsadvies is om u op weg te helpen met de opgaves die er liggen én die nog gaan komen.

Om u op weg te helpen in het proces van verduurzaming hebben wij twee tools ontwikkeld: de quickscan en de uitgebreide duurzaamheidsscan. De quickscan is gebaseerd op een schriftelijke inventarisatie en geeft op hoofdlijnen inzage in de kansen om een gebouw te verduurzamen. Op basis van een quickscan kunt u de overweging maken of het zinvol is om het verduurzamen verder te onderzoeken. De uitgebreide duurzaamheidsscan is geschikt wanneer er al een eerste oriëntatie is geweest en het besluit al is genomen om verder te gaan in het verduurzamingsproces. Bij de uitgebreide duurzaamheidsscan vindt er ook een inventarisatie plaats op locatie door een van onze adviseurs. Deze scan resulteert in maatregelpakketten oftewel scenario’s op verschillende niveaus, van minimale tot maximale maatregelen om te verduurzamen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk referenties:

VvE Résidentie Berkenhof, Oost-Souburg

de Horst, Goes

de Schakel, Goes

"Wij als klein bestuur van VvE De Spinne zijn blij met Marsaki Vastgoedbeheer, voor hun deskundige ondersteuning en prettige samenwerking."

J. de Feijter|

VvE De Spinne, Goes

"Een eigen contactpersoon, oplossingsgericht meedenken en korte communicatielijnen."

A. Groeneveld|

VvE Amaliahof, Wissenkerke

"Marsaki levert goede service, korte lijnen en hulp waar nodig. Het belang van onze VvE staat bij hen voorop."

R. Romijn|

VvE Bastion, Hansweert

"Samenwerken met Marsaki is professioneel samenwerken aan een thuis voor bewoners."

R. Luiten|

Stichting Serviceflats Zeeland

Aan de slag met het verbeteren en verduurzamen van uw vastgoed?

Wij adviseren u graag!