Image Alt

Even voorstellen: Bas Rooze

Even voorstellen: Bas Rooze

Naam: Bas Rooze

Leeftijd: 37

Woonplaats: Middelburg

Bas kwam in 2019 in dienst bij Marsaki. Terug bij Marsaki kunnen we trouwens beter zeggen, in 2008 deed hij zijn afstudeerstage voor de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie al bij ons. “Door de positieve indruk die Marsaki toen op mij heeft achtergelaten was het altijd al de wens een keer terug te keren. Ik verzorg nu het projectmanagement voor verschillende projecten, van groot tot klein. De opdrachtgevers met wie ik te maken heb zijn over het algemeen woningcorporaties. Mijn jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij Woongoed Middelburg komt goed van pas om de belangen en processen binnen zo’n organisatie te begrijpen. Mijn rol en expertise liggen voornamelijk in het voortraject om van een eerste initiatief een plan te ontwikkelen tot een uitvoeringsgereed ontwerp.

Waar krijg je energie van?
“Wanneer bij het managen van het project het proces en de samenwerking met de betrokken partijen goed verloopt en we gezamenlijk tot een mooi en zichtbaar resultaat komen!”

Wat houdt je bezig in het dagelijks leven?
“Naast mijn passie voor het werk in de gebouwde omgeving besteed ik mijn vrije tijd het liefst zoveel mogelijk aan mijn gezin. De ontwikkeling van mijn zoon en dochter vind ik prachtig om mee te maken. Om daarnaast mentaal en fysiek fit te blijven vind ik het ook belangrijk om te sporten.”

Meest memorabele moment bij Marsaki?
“De gezellige personeelsuitjes laten zien dat we bij Marsaki hard werken goed kunnen combineren met veel gezelligheid. Een weekendje in een kasteel in Limburg, vlak nadat ik bij Marsaki was begonnen, was voor mij een mooi moment om iedereen te leren kennen!”

De vijf van Bas

  • Heerlijk avondje tafelen met gerechten van Ottolenghi
  • B.E.A.C.H.
  • Blue Curaçao
  • Wij zijn AJAX, wij zijn de…
  • “Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven” (Joseph Campbell)