Image Alt

Even voorstellen: Patrick Harting

Even voorstellen: Patrick Harting

Naam: Patrick Harting
Leeftijd: 52 
Woonplaats: Koudekerke

In 2007 kwam Patrick in dienst bij Marsaki, hij draait dus al een tijdje mee! Zijn werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Zo bekleedt hij de rol van projectmanager, ontwikkelaar, adviseur duurzaamheid en eigenlijk alles wat daarnaast nog op zijn pad komt. Momenteel verzorgt hij samen met een aantal collega’s de realisatie van een MFA in Nieuwdorp, de sloop en nieuwbouw van een toekomstig verzorgingstehuis in Roosendaal, en de realisatie van huurwoningen in Bruinisse. Daarnaast voert hij diverse haalbaarheidsonderzoeken en duurzaamheidsadviezen uit, van o.a. de Grote of Maria Magdalena kerk in Goes. 

Waar krijg je energie van?
“Ik krijg energie van nieuwe en vooral complexe opgaves. Hoe gekker hoe beter zou ik bijna willen zeggen. Ik ga graag op zoek naar creatieve oplossingen, daarin bewandel ik het liefst de ongebaande paden. Het leukste van mijn vak vind ik niet per se het bouwen, maar het traject er naartoe. Om een goed project te realiseren is inhoudelijke kennis van het toekomstige gebruik noodzakelijk, en de reden achter de keuzes die gemaakt moeten worden.”

Wat houdt je bezig in het dagelijks leven?
“Naast mijn werk ben ik vooral bezig met mijn gezin en pleegzorg. Wij hebben regelmatig crisisplaatsingen, een intensieve maar dankbare taak. Verder loop ik graag een rondje hard om mijn hoofd leeg te maken. Ook ben ik graag aan het klussen; momenteel verbouw ik mijn schuur tot vakantiewoning.”

Meest memorabele moment bij Marsaki?
“Lastig om er één te kiezen, in de tijd dat ik hier werk heb ik al zoveel memorabele momenten meegemaakt. Maar als ik moet kiezen dan is dat toch de realisatie van de eerste CO2-neutrale straat van Nederland in 2013. Van Nul-Op-de-Meter was toen nog geen sprake, maar wij voerden het wel al uit.”

De vijf van Patrick

  • Wolf Alice (en andere alternatieve rockmuziek)
  • De boeken van Comoran Strike
  • De netflix serie ‘The Walking Dead’
  • Speciaalbier, met Karmeliet als favoriet!
  • Roti