Image Alt

Even voorstellen: Sylvia Verheijke

Even voorstellen: Sylvia Verheijke

Naam: Sylvia Verheijke
Leeftijd: 53 
Woonplaats: Ellewoutsdijk

Sylvia is iets langer dan een jaar geleden bij ons gestart als Servicedesk medewerker. “Samen met de andere collega’s van afdeling VvE- & Vastgoedbeheer behandel ik binnenkomende meldingen en vragen van VvE’s die wij beheren. Conform afspraak met de VvE’s worden de opdrachten uitgezet aan leveranciers en aannemers. Verder zijn wij het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende gesprekken. Naast mijn taak als Servicedesk medewerker ben ik betrokken bij het inboeken van facturen. Dat geeft een prettige afwisseling. Wie weet spreken wij elkaar nog eens aan de telefoon!”

Waar krijg je energie van?
“Soms in acute situaties zijn wij echt de spin in het web. Dan voel ik me helemaal in mijn element.”

Wat houdt je bezig in het dagelijks leven?
“Mijn gezin! Ik houd ervan om te zorgen, koken, lezen en ik ga graag uit met vriendinnen. Ik ga graag naar musicals, optredens in theaters en concerten.”

Meest memorabele moment bij Marsaki?
“Toen ik nog maar net in dienst was, was ik jarig. Mijn bureau was helemaal feestelijk versierd door mijn collega’s. Ik houd ervan om verrast te worden met bijv. een gebaar, aardigheidje of een stukje positieve aandacht. De versiering voor mijn verjaardag was dus echt een schot in de roos.”

De vijf van Sylvia 

  • Muziek uit de jaren ’80
  • Italiaans eten
  • Engelstalige fantasy boeken
  • Keihard lachen met anderen
  • Koken, bakken, opeten!