Image Alt

Bouwmanagement

Bouwmanagement richt zich op de voorbereiding en begeleiding van de uitvoering van een bouwproject. Bouwmanagement is het organiseren, coördineren en begeleiden van alle activiteiten van een bouwproject, tijdens het ontwerpproces en de bouw. Denk hierbij aan de juiste bouwpartijen selecteren, de omgevingsvergunning en de bestekken verzorgen, de aanbesteding organiseren, contractstukken opstellen, maar vooral ook de omgang met aannemers en andere bouwpartijen.

Wanneer u zelf niet de tijd of de juiste expertise in huis heeft om een ingewikkeld bouwproces te bewaken, adviseren wij om dit uit te besteden. Dit kan u veel tijd en geld besparen. Tevens wilt u tijdens het hele bouwproces één vast aanspreekpunt, iemand die u ontzorgt, die meedenkt en het totale proces begeleidt: de bouwmanager. Marsaki beschikt over diverse ervaren bouwmanagers, die ervoor zorgen dat uw bouwproject succesvol wordt opgeleverd. Daarnaast hebben wij dankzij jarenlange ervaring een groot netwerk opgebouwd van uitvoerende partijen in regio Zuidwest-Nederland. Hierdoor kunnen wij uitstekend beoordelen welke partij voor welke klus geschikt is, en u dus tevens ondersteunen in het offertetraject van de uit te voeren werkzaamheden.

Bekijk referenties:

MFA Onderdak, Biggekerke

Bezaanschuit, Arnemuiden

Campervelden, Kamperland

"Marsaki heeft ons een goed en praktisch bruikbaar advies gegeven over de toekomst van ons gebouw op korte en lange termijn. Zij zijn in staat om ook aan mensen die niet ingevoerd zijn in techniek en installaties duidelijk uit te leggen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en denken mee hoe dit op een kostenbewuste manier kan worden opgepakt."

M. Noordhoek|

SMWO

"Als regie gemeente maken wij vaak gebruik van de vastgoedexpertise van Marsaki. Een gestructureerde aanpak gebaseerd op veel kennis van vastgoed en beheer, zorgt voor goede voorstellen. Dit ontzorgt en geeft vertrouwen!"

J. Krijger|

Gemeente Noord-Beveland

"Marsaki heeft kennis van de 'corporatiewereld'. Zij begrijpen daarom wat je bedoelt met betaalbaar bouwen voor de primaire doelgroep!"

P. de Vos|

Woningbouwvereniging Arnemuiden

"Wij als klein bestuur van VvE De Spinne zijn blij met Marsaki Vastgoedbeheer, voor hun deskundige ondersteuning en prettige samenwerking."

J. de Feijter|

VvE De Spinne, Goes

"Een eigen contactpersoon, oplossingsgericht meedenken en korte communicatielijnen."

A. Groeneveld|

VvE Amaliahof, Wissenkerke

"De ervaring die wij hebben is dat Marsaki herstructureringsopgaven ‘echt’ integraal aanstuurt met zeer betrokken medewerkers. Ook het omgevingsmanagement is met de introductie van de Bouwapp uitstekend op orde. Het accent bij herstructureringsopgaven ligt meer bij het proces- en informatiemanagement dan bij het realiseren van woningen. Marsaki slaagt hier uitstekend in!"

R. de Jonge|

Beveland Wonen

"Marsaki levert goede service, korte lijnen en hulp waar nodig. Het belang van onze VvE staat bij hen voorop."

R. Romijn|

VvE Bastion, Hansweert

"Zeeuwind heeft het werkwoord ‘doen’ hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij graag samen met Marsaki. Marsaki koppelt echte passie voor verduurzaming aan vernieuwende en praktisch uitvoerbare initiatieven. Dan heb je bij ons een streepje voor."

T. Baars|

Zeeuwind

"Samenwerken met Marsaki is professioneel samenwerken aan een thuis voor bewoners."

R. Luiten|

Stichting Serviceflats Zeeland

"Wij maken gebruik van de kennis en ervaring van Marsaki (al sinds de oprichting) om ons woningbezit te vernieuwen en te verduurzamen. Vaak vanaf het intiatief van een project tot en met de oplevering. Wij ervaren Marsaki als een zeer betrokken en flexibele partij om onze doelstellingen te realiseren."

W. Dircken|

Beveland Wonen

"Voor de realisatie van onze nieuwbouw en herstructurering voorziet Marsaki ons op een vakkundige en flexibele wijze van advies en helpt ons bij de verduurzaming van onze woningen."

C. Mol|

Woningstichting Woensdrecht

"Naast de ontwikkeling en realisatie van het vastgoed neemt Marsaki ook de afstemming met interne afdelingen van onze organisatie voor haar rekening. Hierdoor zijn huidige en nieuwe huurders tijdig geïnformeerd wat van zeer groot belang is."

R. de Jonge|

Beveland Wonen

Bent u op zoek naar een ervaren bouwmanager?

Neem gerust contact op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden!