Image Alt

Marsaki MONO-held

Marsaki MONO-held

Deze maand gaat Marsaki MONO! Hiermee zijn we één van de MONO-helden in de provincie Zeeland. We roepen onze werknemers op om zich achter het stuur niet te laten afleiden door hun mobiele telefoon, maar de aandacht bij het verkeer te houden. In september ‘21 is de campagne gestart door Provincie Zeeland en sindsdien wordt er iedere maand een nieuwe MONO-held benoemd; een bedrijf dat het MONO-rijden stimuleert. De MONO-held van december 2021 was Roegiers & de Koeijer. Antwan de Punder heeft het stokje aan ons overgedragen om MONO-held van januari 2022 te worden. Een mooie start van het nieuwe jaar!

MONO-helden
Marsaki is deze maand MONO-held! Wij ondertekenden op 5 januari 2022 de MONO belofte. Hiermee verklaren wij ervoor te zorgen dat Marsaki MONO gaat rijden. Om veiligheid voorop te stellen hoeven werknemers onderweg niet bereikbaar te zijn. Dat appje of telefoontje kan best even wachten. Onderweg bellen verdubbelt namelijk het risico op een ongeval, wanneer je onderweg een tekst leest of typt is de kans hierop wel zes keer groter.

Zo rijd je MONO
MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes, social media of ingewikkelde navigatiebesturing. Je kunt je telefoon op MONO zetten door deze tijdens het rijden op ‘stil’ of ‘niet storen’ te zetten. Daar zijn gelukkig instellingen voor die je daarbij kunnen helpen. Zet je iOS of Android telefoon op MONO!

MONO in de provincie Zeeland
De MONO-helden campagne is een initiatief van het ROVZ om afleiding in het verkeer bij werkgevers en werknemers in de provincie Zeeland tegen te gaan. Organisaties in de provincie Zeeland kunnen zich kosteloos aansluiten als MONO-held en op deze manier aandacht vragen voor verkeersveiligheid binnen de organisatie. De MONO-helden toolkit is te downloaden via www.rovz.nl/toolkit
Lees meer over MONO op www.rovz.nl/mono-zakelijk