Image Alt

Marsaki On Tour – (bestaande) woningbouw

Marsaki On Tour – (bestaande) woningbouw

Op 14 juni vond de eerste editie plaats van ‘Marsaki On Tour’. Het doel van deze duurzaamheidsexcursie is het stimuleren van kennisdeling en het uitwisselen van praktijkervaring tussen organisaties die te maken hebben met verduurzamingsopgaven.

Het thema van de excursie van 14 juni was (bestaande) woningbouw. De deelnemers bezochten per e-chopper diverse locaties van Beveland Wonen in Goes, waar in nauwe samenwerking met Gemeente Goes projecten zijn en worden gerealiseerd. Zo zijn de projecten Goes-Oost, Goese Polder, Westerschans en Goes-West bezocht. Namens Beveland wonen kwamen ook Reinier de Jonge en Iris de Vries aan het woord om hun ervaringen met de groep te delen. Een leerzame en leuke middag waar veel kennis en ervaringen zijn uitgewisseld. Het prachtige zomerweer maakte de middag compleet! 

In het najaar organiseren we ook duurzaamheidsexcursies met als thema ‘Verduurzamingsopgaven in onderwijshuisvesting’ en ‘Verduurzamingsopgaven in zorghuisvesting’. Meer informatie over deze excursies? Neem contact op via info@marsaki.nl, onze collega’s vertellen u er graag over!