Image Alt

Marsaki On Tour – Zorg

Marsaki On Tour – Zorg

Op 15 september was de tweede editie van Marsaki On Tour. Het doel van deze duurzaamheidsexcursie is het stimuleren van kennisdeling en het uitwisselen van praktijkervaring tussen organisaties die te maken hebben met verduurzamingsopgaven.

Zorg voor huisvesting

Het thema van deze tweede excursie was zorghuisvesting. De deelnemers reden op e-choppers een route langs diverse zorginstellingen op Walcheren. Zo bezochten we Het Witte Huis in Vlissingen, Hof Kromwege in Oost-Souburg, Ambachtsveld in Oost-Souburg, Huis der Boede in Koudekerke en De Brouwerij in Koudekerke. Op iedere locatie wisselden we kennis en ervaringen met elkaar uit. Namens Emergis, Philadelphia en SVRZ kwamen ook Mariko Rouw, Christian Izelaar, Reinier Bakkenes en Rocco Rentmeester aan het woord om hun ervaringen met de groep te delen. Een smakelijke lunch en gezellige borrel bij Het Strandhuys in Dishoek maakten de middag compleet.

We kijken weer terug op een geslaagde excursie, waar we kennismaakten met elkaar, elkaars projecten en interessante ontwikkelingen deelden. Op 22 september is de derde duurzaamheidsexcursie met als thema onderwijshuisvesting.