CPOZ

regio Zeeland

CPOZ

regio Zeeland

CPOZ

regio Zeeland

CPOZ werd vanaf mei 2009 voor een bepaalde periode financieel ondersteund door de Provincie Zeeland. Zij had vanaf dan tevens een coördinerende en uitvoerende taak voor het Provinciale ontwikkelingsfonds voor Particulier Collectief Opdrachtgeverschap. In haar dertienjarig bestaan heeft CPOZ samen met kopersgroepen een aantal mooie projecten en initiatieven mogen begeleiden. Niet alle initiatieven zijn ook tot uitvoering gekomen maar de projecten die zijn gerealiseerd zijn schoolvoorbeelden van een geslaagd collectief particulier opdrachtgeverschap.

De succesvolle samenwerking tussen CPOZ en Marsaki bij de realisatie van 8 patiowoningen in Vlissingen heeft CPOZ doen inzien dat het onderbrengen van diens werkzaamheden bij een professionele vastgoedorganisatie die continuïteit het beste borgt. Vanaf 1 januari 2021 zijn de werkzaamheden met betrekking tot de bedrijfsvoering en realisatie van de doelstellingen ondergebracht bij Marsaki.

Meer informatie over CPOZ? Kijk op www.cpoz.nl

" We zijn er van overtuigd dat we door middel van de samenwerking met Marsaki de doelstelling van CPOZ, namelijk het ondersteunen van kopersgroepen bij het realiseren van hun eigen woning, kunnen continueren. "

Catrinus Tuinstra | 
oud-bestuurslid CPOZ

Meer informatie over dit project?

Ruud de Baar
Ruud de Baar
0113-273055
info@marsaki.nl
Ruud de Baar
Ruud de Baar
0113-273055
info@marsaki.nl

Opdrachtgever

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Zeeland

Locatie

regio Zeeland

Status

Lopend

Omschrijving

collectief particulier opdrachtgeverschap

Sector

Wonen

Functie

Woonruimte

Diensten

Bouwadvies
Bouwmanagement
Vastgoedadvies