De Henry

Goes

De Henry

Goes

De Henry

Goes

De opgave voor dit project: Ontwikkel op de voormalige locatie van de Keuringsdienst van Waren in Goes-West NoM-huurappartementen in overleg met Zuidwester, zodat deze geschikt worden gemaakt voor cliënten die daar zelfstandig kunnen wonen, met enige ondersteuning.

In opdracht van Beveland Wonen hebben we binnen de herstructureringswijk Goes-West één van de eerste Nul-op-de-Meter (NoM) appartementengebouwen van Nederland ontwikkeld en gerealiseerd. We hebben het integrale management verzorgd in een bouwteam met De Kok bouwgroep en de toepassing van de EPV geborgd.

De Henry maakt onderdeel uit van Masterplan Goes-West. Lees hier meer over Masterplan Goes West.

" De ervaring die wij hebben is dat Marsaki herstructureringsopgaven ‘echt’ integraal aanstuurt met zeer betrokken medewerkers. Het is echt ‘hun’ project! Naast de ontwikkeling en realisatie van het vastgoed neemt Marsaki ook de afstemming met interne afdelingen van onze organisatie voor haar rekening. Hierdoor zijn huidige en nieuwe huurders tijdig geïnformeerd wat van zeer groot belang is. Ook het omgevingsmanagement is met de introductie van de Bouwapp uitstekend op orde. Het accent bij herstructureringsopgaven ligt meer bij het proces- en informatiemanagement dan bij het realiseren van woningen. Marsaki slaagt hier uitstekend in! "

R. de Jonge | 
Beveland Wonen

Meer informatie over dit project?

Walter Koens
Walter Koens
0113-273055
info@marsaki.nl
Walter Koens
Walter Koens
0113-273055
info@marsaki.nl

Opdrachtgever

Beveland Wonen

Locatie

Goes

Status

Afgerond 2019

Omschrijving

20 NoM-appartementen waarvan 1 zorgsteunpunt

Sector

Wonen
Zorg en Welzijn

Functie

Woonruimte
Zorgruimte

Diensten

Bouwmanagement
Duurzaamheidsadvies
Gebiedsontwikkeling
Kwaliteitsmanagement
Procesmanagement
Programmamanagement
Projectmanagement