Gemeentehuis Noord-Beveland

Wissenkerke

Gemeentehuis Noord-Beveland

Wissenkerke

Gemeentehuis Noord-Beveland

Wissenkerke

Op verzoek van gemeente Noord-Beveland hebben we een integraal huisvestingsplan gemaakt waarbij we gekeken hebben naar functie, klimaat, comfort, duurzaamheid. Hiervoor hebben we een opname gedaan van het gebouw en interviews afgenomen met gebruikers. Ook hebben we de organisatievisie meegenomen in het onderzoek. Met name op het gebied van functie en binnenklimaat bleken er verbeteringen noodzakelijk. Zo was er te weinig vergaderruimte en bleek het dakterras weinig kwaliteit te hebben. Ten aanzien van het klimaat bleek dat de luchtbehandeling niet werkte en deze als hinderlijk werd ervaren. Aan Marsaki is vervolgens gevraagd dit op te pakken.

We hebben hiervoor een uitvraag geschreven voor de installaties, voor de vergaderruimtes en de daktuin. Voor deze laatste hebben we ook een ontwerp gemaakt. Voor beiden hebben we een prestatie uitvraag verzorgd. Na selectie van een installateur en een aannemer hebben we de aanpassingen begeleid. Het resultaat mag er zijn!

Momenteel zijn we als vervolg aan het onderzoeken of we ook de vide van het gebouw kunnen dicht zetten (ook een aanbeveling uit ons rapport). Hierdoor ontstaat meer ruimte op de verdieping die hard nodig is voor werken (kantoren), verkeer en ontmoeten.

" Als regie gemeente maken wij vaak gebruik van de vastgoedexpertise van Marsaki. Een gestructureerde aanpak gebaseerd op veel kennis van vastgoed en beheer, zorgt voor goede voorstellen. Dit ontzorgt en geeft vertrouwen! "

J. Krijger | 
Gemeente Noord-Beveland

Meer informatie over dit project?

Patrick Harting
Patrick Harting
0113-273055
info@marsaki.nl
Patrick Harting
Patrick Harting
0113-273055
info@marsaki.nl

Opdrachtgever

Gemeente Noord-Beveland

Locatie

Wissenkerke

Status

Lopend

Omschrijving

Integraal huisvestingsplan gemeentehuis

Sector

Overheid

Functie

Kantoor

Diensten

Bouwmanagement
Duurzaamheidsadvies
Procesmanagement
Programmamanagement
Projectmanagement