Image Alt

Stage bij Marsaki

(Afstudeer)stage bij Marsaki

Studeer je en ben je op zoek naar een leerzame (afstudeer)stage? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan? Bij Marsaki staan we altijd open voor jong talent met interesse in de vastgoedsector! De veelzijdigheid van ons bedrijf biedt mogelijkheden voor verschillende (vastgoed gerelateerde) studierichtingen. Denk aan studies als Bouwkunde, Vastgoedkunde, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed & Makelaardij, etc. Heb jij een andere studierichting of achtergrond waarmee je denkt een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf te kunnen leveren? Neem ook dan gerust contact op!


 

We onderzoeken graag samen met jou waar je ambitie ligt, en wat jouw mogelijkheden zijn binnen Marsaki. In onderstaande video maak je kennis met een aantal van onze jonge talenten; stagiaires én medewerkers die vanuit een eerdere stage in dienst zijn gekomen. Zij vertellen je waarom ze voor Marsaki hebben gekozen, en hoe ze bij ons terecht zijn gekomen.

We gaan graag met je in gesprek!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken of we een geschikte opdracht voor je hebben. Vul onderstaand formulier in, of stuur een mail met korte motivatie en je cv naar solliciteren@marsaki.nl. Zien we een mogelijke match dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!