Image Alt

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Als je een duizendpoot bent als Marsaki is het lastig om kort en krachtig uit te leggen wat we als bedrijf precies doen. De meesten kennen ons uit de periode dat we voor diverse woningcorporaties als projectontwikkelaar startten. Ondanks dat we nu bijna 20 jaar verder zijn en uitgegroeid tot allround dienstverlener op het gebied van vastgoed horen we nog net iets te vaak “Oh maar ik wist niet dat jullie dat ook doen “. Wist u dat we al lang niet meer alleen in opdracht van woningcorporaties werken, maar ook voor veel gemeenten, zorginstellingen en onderwijsorganisaties ? Wist u bijvoorbeeld dat wij het VvE-beheer verzorgen van meer dan 130 VvE’s ? Wist u dat wij voor ruim 200 projecten het project- en bouwmanagement hebben verzorgd ? Wist u dat wij aan projectontwikkeling doen onder de naam Ontwikkel de Toekomst? Wist u dat wij niet alleen actief zijn in de regio Zeeland maar in heel Zuidwest-Nederland ? Wist u dat we dit doen met een team van 30 enthousiaste medewerkers ?

Samen met het hele team hebben we de koppen bij elkaar gestoken om onze identiteit opnieuw onder de loep te nemen. Ook hebben we onze opdrachtgevers om feedback gevraagd. Dit alles heeft geresulteerd in een nieuwe aanpak. Kort en krachtig samengevat kunt u met al uw vastgoedopgaven bij ons terecht, ongeacht de levensfase waarin het vastgoed zich bevindt. En dat willen we zoveel mogelijk uitdragen onder onze nieuwe slogan: ‘Marsaki, voor ál uw vastgoedopgaven.’ Deze nieuwe aanpak vraagt om een nieuwe introductie. Onze nieuwe website is hiervan de kick-off.

Vanaf nu zult u ons steeds vaker en op diverse kanalen, zowel offline als online, tegenkomen. Natuurlijk hopen we dat ook u ons helpt om onze nieuwe slogan uit te dragen door bij iedere vastgoedopgave aan Marsaki te denken, en zoveel mogelijk mensen uit uw netwerk aan ons door te verwijzen!